Ik neem deel aan de Europese dag van de parodontologie….!!

Werkwijze:

Stap 1: Klik hieronder om op de inschrijvingspagina te komen

Inschrijving Gum Health Day

 

Stap 2: Via radio, tv, kranten en sociale media worden de patiënten vanaf 12 april geïnformeerd. Vanaf dan kunnen patiënten via de website van de Europese dag voor gezond tandvlees een afspraak bij u vastleggen voor een DPSI onderzoek in de week van 12 tot en met 19 mei. Bij uw registratie deelt u mee welke dagen/uren beschikbaar zijn en hoeveel patiënten u per uur wilt onderzoeken.

Stap 3: u ontvangt een «toolkit parodontale screening» met daarin patiëntenfolders over de DPSI index, een in te vullen DPSI formulier om de resultaten van het onderzoek per patiënt te notulieren, een poster voor u wachtkamer, een parodontale sonde voor de eerste 250 tandartse die zich inscrijven.

Stap 4: We raden een sessie van 10-20 minuten aan voor de DPSI en een korte uitleg over het resultaat. Nadien vult u het DPSI formulier in, geeft de onderste afscheurstrook en de patiëntenfolder mee aan de patiënt. U kunt een DPSI attesteren aan conventietarief. opgelet: kijk zeker na of de dpsi in 2017 nog niet is geattesteerd, anders heeft de patiënt geen recht op terugbetaling.

Stap 5: Na alle DPSI consultaties verzamelt u alle DPSI formulieren, waarvan u het bovenste gedeelte terug aan de BVP bezorgt (digitaal of per post) voor 15 juine 2017.